UE BERD Facilitate de Finanțare a Energiei Durabile pentru IMM din Romania

  • Finanțare
  • Consultanță tehnică gratuită
  • Granturi UE
 
pentru Eficiență Energetică și Energie Regenerabilă
 
Furnizori
Producătorii, furnizorii și instalatorii pot înregistra produse și servicii ce promovează eficiența energetică și energia regenerabilă spre a deveni eligibile pentru finanțare prin RoSEFF.
ÎNREGISTRAREA E GRATUITĂ!
Finanțatori
Instituții Financiare Participante
brc
brd
brd
unicredit
Urmărește-ne pe
Facebook linkedin
Parteneri


Tractabel Engineering
SBI
ROMNET

Newsletter RoSEFF
Tractebel Engineering este firma care va opera RoSEFF pentru BERD

23-11-2011
Pornind de la implementarea de succes a programelor UE BERD Facilitate de Finanțare pentru Eficiență Energetică (www.eeff.ro), BERD în colaborare cu Comisia Europeană au dezvoltat o nouă facilitate de finanțare în valoare de 60 milioane Euro – Facilitatea de Finanțare a Energiei Durabile pentru IMM-urile din România (RoSEFF) (www.seff.ro) – ce se adresează în mod special Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM) în perioada 2012-2014.
Un consorțiu condus de Tractebel Engineering – firmă care operează programul EEFF în România pentru BERD – a fost selectată să opereze și această nouă facilitate. Ceilalți parteneri sunt Shorebank International (SBI) – companie care ajută Instituțiile Financiare Participante să deruleze această noua facilitate și RomNet Creative- companie care se ocupă de marketing și publicitate pentru proiectul RoSEFF.
< Înapoi Print this page