UE BERD Facilitate de Finanțare a Energiei Durabile pentru IMM din Romania

  • Finanțare
  • Consultanță tehnică gratuită
  • Granturi UE
 
pentru Eficiență Energetică și Energie Regenerabilă
 
Furnizori
Producătorii, furnizorii și instalatorii pot înregistra produse și servicii ce promovează eficiența energetică și energia regenerabilă spre a deveni eligibile pentru finanțare prin RoSEFF.
ÎNREGISTRAREA E GRATUITĂ!
Finanțatori
Instituții Financiare Participante
brc
brd
brd
unicredit
Urmărește-ne pe
Facebook linkedin
Parteneri


Tractabel Engineering
SBI
ROMNET

Newsletter RoSEFF
RoSEFF ia parte la Targul Tehnic International Bucuresti, la Romexpo

20-10-2012

Tractebel Engineering - consultantul de proiect pentru RoSEFF, a avut un stand la Targul International pentru Energii Regenerabile, Energie convențională, echipamente si tehnologii pentru petrol și gaze naturale EEE, între 17-20 octombrie 2012, cu scopul de a promova această facilitate.

O gamă largă de companii industriale au discutat despre posibilitățile de identificare, finanțare și realizare a investițiilor in eficiența energetica și energie regenerabila și numeroase propuneri de investiții sunt deja în stadiile incipiente de analiză.

Evenimentul a inclus, de asemenea, un atelier de lucru privind miro-hidro, la care au fost prezentate criteriile de finanțare RoSEFF pentru această tehnologie.

Numai investițiile micro-hidro cele mai atractive din punct de vedere economic pot fi finanțate cu ajutorul RoSEFF. În plus la criteriile de eligibilitate pentru mediu, criteriul principal de eligibilitate economică este faptul că investiția rezultată ar trebui să fie capabilă să genereze 3kWh/an/Euro investit. Investițiile pentru care se poate atinge acest obiectiv specific, grantul UE este de 10%, ridicându-se la 15% pentru investițiile la care se poate atinge 4kWh/an/Euro investit.
 

< Înapoi Print this page