UE BERD Facilitate de Finanțare a Energiei Durabile pentru IMM din Romania

  • Finanțare
  • Consultanță tehnică gratuită
  • Granturi UE
 
pentru Eficiență Energetică și Energie Regenerabilă
 
Furnizori
Producătorii, furnizorii și instalatorii pot înregistra produse și servicii ce promovează eficiența energetică și energia regenerabilă spre a deveni eligibile pentru finanțare prin RoSEFF.
ÎNREGISTRAREA E GRATUITĂ!
Finanțatori
Instituții Financiare Participante
brc
brd
brd
unicredit
Urmărește-ne pe
Facebook linkedin
Parteneri


Tractabel Engineering
SBI
ROMNET

Newsletter RoSEFF
RoSEFF ia parte la ENREG Energie Regenerabila - Arad

27-04-2012

Echipa RoSEFF - împreună cu primele două Instituții Financiare Participante , BCR si BRD, au avut un stand la ENREG - Târg de energie regenerabilă și eficiență energetică, ENREG ENERGIA REGENERABILA.

Echipa și băncile au discutat propuneri de investiții cu vizitatorii și au stabilit contacte cu furnizorii de echipamente, cu scopul de a include produsele lor pe Lista Materialor si Echipamentelor Eligibile - LEME.

O gama largă de echipamente de eficiență energetică și energie regenerabilă pot fi finanțate din LEME, ce implică o procedură "fast track", prin care un Certificat de eligibilitate tehnică ("Aviz Leme" poate fi generat on-line.

Categoriile de echipamente listate pe LEME include echipamente electrice, mașini, iluminat, cazane, arzatoare, panouri radiante, tehnologii de energie regenerabilă, cogenerare la scară mică și materiale izolante de construcție.

Creditele RoSEFF de la Instituțiile Financiare Participante pentru elementele enumerate în LEME sunt însoțite de granturi "rapide”UE de până la 15%.
 

< Înapoi Print this page