UE BERD Facilitate de Finanțare a Energiei Durabile pentru IMM din Romania

  • Finanțare
  • Consultanță tehnică gratuită
  • Granturi UE
 
pentru Eficiență Energetică și Energie Regenerabilă
 
Furnizori
Producătorii, furnizorii și instalatorii pot înregistra produse și servicii ce promovează eficiența energetică și energia regenerabilă spre a deveni eligibile pentru finanțare prin RoSEFF.
ÎNREGISTRAREA E GRATUITĂ!
Finanțatori
Instituții Financiare Participante
brc
brd
brd
unicredit
Urmărește-ne pe
Facebook linkedin
Parteneri


Tractabel Engineering
SBI
ROMNET

Newsletter RoSEFF
Prezentarea RoSEFF de la simpozionul AHK de eficiențã energeticã și energii regenerabile

25-11-2014

Prezentarea RoSEFF de la simpozionul AHK de Eficiență energetică și Energii regenerabile în sere, solarii și zootehnie.

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană  (AHK) a organizat o conferință despre eficiență energetică și energii regenerabile în sere, solarii și zootehnie la Hotelul Marriott, București.

Descărcați 'UE BERD RoSEFF și Investiții în Sectorul Agricol Românesc finanțate cu Grant-uri UE ….rapid!' (variantă în engleză)

Managerul de Proiect RoSEFF, d-ul Mark Velody a prezentat programul RoSEFF, incluzând de asemenea și exemple despre investiții relevante care s-au finanțat prin UE BERD - Facilitate de Finanțare pentru Eficiență Energetică (EEFF) pentru cazul în care nu s-au regăsit exemple relevante în portofoliul RoSEFF – cum ar fi termoizolarea halelor de creștere porci și înlocuirea liniei de hrănire a păsărilor.

Au fost distribuite buletine informative cu exemple de investiții finanțate prin RoSEFF realizate în sectorul agricol și agro-alimentar

< Înapoi Print this page