UE BERD Facilitate de Finanțare a Energiei Durabile pentru IMM din Romania

  • Finanțare
  • Consultanță tehnică gratuită
  • Granturi UE
 
pentru Eficiență Energetică și Energie Regenerabilă
 
Furnizori
Producătorii, furnizorii și instalatorii pot înregistra produse și servicii ce promovează eficiența energetică și energia regenerabilă spre a deveni eligibile pentru finanțare prin RoSEFF.
ÎNREGISTRAREA E GRATUITĂ!
Finanțatori
Instituții Financiare Participante
brc
brd
brd
unicredit
Urmărește-ne pe
Facebook linkedin
Parteneri


Tractabel Engineering
SBI
ROMNET

Newsletter RoSEFF
Gala UE BERD Sustainable Energy Excellence Awards 2015

18-03-2015

Gala UE BERD Sustainable Energy Excellence Awards care a avut loc la Athenee Palace Hilton, București, în data de 18 Martie a premiat investițiile în eficiență energetică și energie durabilă realizate prin programul RoSEFF și alte facilități UE/BERD, EEFF și MFFEE.

Daniela Scripcariu, CEO - Tractebel Engineering a deschis evenimentul de premiere, urmat de discursul de deschidere al domnului James Hyslop, Director BERD România și încheindu-se cu prezentarea Stefaniei Racolța-Cruceru, BERD Londra, privind inițiativa BERD în susținerea investițiilor energetice durabile. Master of Ceremonies - Andi Moisescu.

     

     

Câștigătorii premiilor UE-BERD Sustainable Energy Excellence Awards 2015 sunt:

Dați un click pe imaginile de mai jos pentru a vedea scurt metraje (30 secunde) despre investițiile câștigătoare

1.  Green Award pentru eficiență în agricultură - Comcereal din Focşani, Vrancea (EEFF și ROSEFF). 

     

2.  Bright Ideas Award pentru investiții inteligente în energie durabilă - Alex Star din Curtea de Argeş (RoSEFF)

     

3.  Tasty Investment Award pentru investițiile în energie durabilă din sectorul alimentar și al băuturilor a plecat către Agropan Impex din Iaşi (EEFF)

     

4.  Heavy Metal Award pentru investițiile în energie durabilă din sectorul industriei grele și cel metalurgic - STC Invest din Hereclean, Sălaj (RoSEFF)

     

5.  Movers and Shakers Award pentru investițiile eficiente energetic în echipamente de ridicare, manipulare și transport - Auto Europa din Râmnicu Vâlcea (EEFF)

     

6.  Fantastic Plastic Award pentru investițiile în energie durabilă din sectorul maselor plastice a fost câștigat de Electroargeş din Curtea de Argeş (EEFF)

     

7.  Producers' Awards pentru energie durabilă din sectorul producătorilor industriali a fost câștigat de două companii: Corom Export din Dăeşti, Vâlcea (RoSEFF) şi Norada din Odorheiu-Secuesc, Harghita (EEFF)

     

8.  Premiul pentru Energie Regenerabilă a fost câștigat de Diaplast Production din Mărăcineni, Argeş (EEFF)

     

9.  Trei premii ”Trail Blazer” au fost acordate pentru deschizătorii de drumuri în energie durabilă:

Luxten Lighting și Primăria Municipiului București (MFFEE);

Palrom Products din Brad, Hunedoara (RoSEFF)

Welthaus din Zalău, Sălaj (RoSEFF)

10.  Leadership Award pentru investiții în energie durabilă pentru o companie condusă de o femeie a fost acordat doamnei Mariana Turcin, Administrator la Spicul Turcin din Păuliş, Arad (RoSEFF) premiul fiind acceptat de către BRD.

     

11.  Două Premii Speciale pentru investiții extraordinare în Energie Durabilă au plecat la :OMV Petrom Marketing (EEFF) şi Romwelle PM din Drobeta-Turn Severin, Mehedinţi (RoSEFF)

     

12.  BERD a acordat de asemenea Premii de Excelență în Energie Durabilă și celor șapte instituții financiare partenere în programele RoSEFF, EEFF și MFFEE, recunoscând-le  astfel munca depusă pentru crearea de oportunități de finanțare în energie durabilă pentru clienți.

 

Descărcați Comunicatul de Presă Oficial BERD (Ro - .pdf) (En - online)

 

 

< Înapoi Print this page