UE BERD Facilitate de Finanțare a Energiei Durabile pentru IMM din Romania

  • Finanțare
  • Consultanță tehnică gratuită
  • Granturi UE
 
pentru Eficiență Energetică și Energie Regenerabilă
 
Furnizori
Producătorii, furnizorii și instalatorii pot înregistra produse și servicii ce promovează eficiența energetică și energia regenerabilă spre a deveni eligibile pentru finanțare prin RoSEFF.
ÎNREGISTRAREA E GRATUITĂ!
Finanțatori
Instituții Financiare Participante
brc
brd
brd
unicredit
Urmărește-ne pe
Facebook linkedin
Parteneri


Tractabel Engineering
SBI
ROMNET

Newsletter RoSEFF
BCR semneaza primul contract de imprumut in cadrul RoSEFF!

23-04-2012
 
BCR și INDRA IMPORT EXPORT SRL semnează primul contract de împrumut din cadrul RoSEFF pentru implementarea unor noi măsuri de eficiență energetică în scopul reducerii și mai mult a consumurilor energetice ale liniei de producție.
 
INDRA IMPORT EXPORT SRL este o companie producătoare de folie și saci din polietilenă, interesată în a-și reduce consumurile energetice prin investiții în măsuri de eficiență  energetică și a fi competitivă pe piața specifică, prin utilizarea fondurilor BERD și UE, a consultanței gratuite, precum și a granturilor asociate primite în cadrul programelor EEFF și RoSEFF.
 
Proiectul  constă în îmbunătățirea eficienței energetice prin montarea unui nou sistem de răcire și înlocuirea unui ansamblu șnec-cilindru la unul din extrudere, măsuri în urma cărora se estimează  a se obține 36 % economii de energie.
 
Felicitări BCR și INDRA IMPORT EXPORT SRL!
< Înapoi Print this page